Colinde la Palatele Regale cu Corul Regal

Pe 25 decembrie 2020, Corul Regal, ansamblu de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României și decorat de către Majestatea Sa MargaretaCustode al Coroanei Române, a adus mesajul Nașterii Domnului în casele tuturor prin intermediul celui mai sublim instrument muzical, vocea umană, din cele mai reprezentative spații ale identității, spiritualității și regalității românești contemporane – Castelul Peleș din Sinaia, Palatul Elisabeta din București, Palatul Regal de pe Calea Victoriei (MNAR) și Palatul Cotroceni din București (MNC).

În vremuri de mari incertitudini pentru întreaga omenire, Corul Regal a transmis românilor că Sărbătoarea Crăciunului, dincolo de bucuria de a oferi și primi cadouri sau de a fi alături de cei dragi, este o ocazie de a reflecta la lucrurile cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi și pentru întreaga umanitate.

Corul Regal își asumă în continuare misiunea de a asigura noii generații de muzicieni români premisele devenirii elitei muzicale de mâine și de a promova valorile și principiile Casei Regale a României prin intermediul muzicii.

Concertul s-a bucurat de susținerea Asociației pentru Patrimoniul Regal Peleș și a pus în valoare, încă o dată, faptul că atât interiorul cât și grădinile și terasele Castelului Peleș sunt un decor ideal pentru evenimente culturale.

Recomandă

Susțineți proiectele noastre

Prin intermediul APPRP, toți cei care apreciază valoarea monumentelor de arhitectură și a patrimoniului natural pot contribui la efortul de reconstrucție, întreținere și dezvoltare a acestora.