Universitatea Tehnică de Construcții București se alătură celorlalte instituții academice care sprijină proiectele APRP

Vineri, 29 iulie 2022, incepand cu ora 11:00, va avea loc evenimentul de semnare a Protocolului-cadru de colaborare dintre Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș și Universitatea Tehnică de Construcții București, la noul sediu al APRP din strada Căderea Bastiliei nr. 33, sector 1, București.

Prin semnarea acestui protocol, Universitatea Tehnică de Construcții București se alătură celorlalte instituții academice care sprijină derularea de proiecte educaționale și de cercetare de mai bine de opt ani, pe Domeniul Regal Peleș.

Acest moment important va fi marcat de  Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș împreună cu reprezentanți ai principalelor autorități implicate în păstrarea și valorizarea patrimoniului de pe Domeniul Regal Sinaia : Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Culturii, Institutul Național al Patrimoniului, Primăria Sinaia, precum și ai instituțiilor de învățământ superior partenere ale APRP: Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București, Universitatea Națională de Muzică București, Universitatea Transilvania din Brașov.

https://revistapatronatuluiroman.ro/asociatia-pentru-patrimoniul-regal-peles/

Recomandă

Susțineți proiectele noastre

Prin intermediul APPRP, toți cei care apreciază valoarea monumentelor de arhitectură și a patrimoniului natural pot contribui la efortul de reconstrucție, întreținere și dezvoltare a acestora.