Raportul anual al APRP 2023

2023: Un an cu activitate dinamică, proiecte strategice finalizate și 

obiective de anvergură în derulare

În 2023, am experimentat un an plin de dinamism, cu finalizarea unor proiecte strategice cheie și continuarea unor inițiative de amploare pentru dezvoltarea durabilă și valorificarea potențialului turistic din Sinaia. Am dovedit că putem atinge cu succes obiectivele ambițioase pe care ni le-am propus, având auspiciile Familiei Regale a României și beneficiind de sprijinul generos al partenerilor, sponsorilor, donatorilor și voluntarilor.

În decursul acestui an, am făcut progrese substanțiale în realizarea misiunii noastre. Am continuat să restaurăm și să întreținem clădirile istorice și grădinile aflate pe Domeniul Regal, astfel încât acestea să rămână deschise publicului larg, oferindu-le o experiență de neuitat a bogăției și frumuseții patrimoniului nostru.

În calitate de custozi ai unei părți atât de semnificative a istoriei și culturii românești, ne-am angajat să protejăm, să promovăm și să păstrăm moștenirea inestimabilă a Castelului Peleș și a domeniului său, într-un mod care să aducă onoare și respect tradițiilor noastre.

Recomandă

Susțineți proiectele noastre

Prin intermediul APPRP, toți cei care apreciază valoarea monumentelor de arhitectură și a patrimoniului natural pot contribui la efortul de reconstrucție, întreținere și dezvoltare a acestora.