Nou traseu turistic pe Domeniul Peleș

Un nou traseu turistic apare pe domeniul Peleş prin restaurarea grădinilor de poveste ale castelului. Asociaţia pentru Patrimoniul Regal Peleş amenajează un nou traseu de 7 kilometri pe aleile şi potecile pietruite din spatele castelului, care străbat întregul domeniu.

Cel mai vizitat muzeu din țară ar putea oferi noi experiențe turiștilor din întreaga lumea care îl au pe lista destinațiilor de vacanță.

Profesorul Florin Stănică vorbește despre cum au fost redescoperite aleile pietruite create încă de pe vremea Regelui Carol I, pentru ca Domeniul regal să poată fi parcurs pe jos sau cu trăsura.

Aflați cum lucrează specialiștii și studenții de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV București) pentru a revaloriza Complexul Vulpărie și pentru a îngriji grădinile Castelului Peleș, în acest reportaj realizat de Antena 3.

Recomandă

Susțineți proiectele noastre

Prin intermediul APPRP, toți cei care apreciază valoarea monumentelor de arhitectură și a patrimoniului natural pot contribui la efortul de reconstrucție, întreținere și dezvoltare a acestora.