Iubitorii de arhitectură pot contribui la restaurarea ansamblului de pe Domeniul Peleș, acțiune coordonată de Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș

Asociatia pentru Patrimoniul Regal Peles își propune să contribuie la restaurarea și redarea în circuitul turistic a întregului ansamblu natural și arhitectural de pe Domeniul Regal.

Mai multe universități s-au alăturat proiectelor. Profesori și studenți sunt implicați în toate proiectele ce sunt desfășurate pe Domeniul Regal, iar la ele poate participa orice iubitor de arhitectură și natură.

Activități de cunoaștere, cercetare, analize și idei sunt câteva dintre liniile surprinse de studenții din Universitatea Tehnică de Construcții București în deplasările făcute pe Domeniul Peleș. ”Profesorii trebuie să fie mândri de studenții lor, care sunt dornici să revină la Peleș pentru workshop alături de colegii lor.”, transmite Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș.

https://www.stiripesurse.ro/iubitorii-de-arhitectura-pot-contribui-la-restaurarea-ansamblului-de-pe-domeniul-peles-actiune-coordonata-de-asociatia-pentru-patrimoniul-regal-peles_2573125.html

Recomandă

Susțineți proiectele noastre

Prin intermediul APPRP, toți cei care apreciază valoarea monumentelor de arhitectură și a patrimoniului natural pot contribui la efortul de reconstrucție, întreținere și dezvoltare a acestora.