Studenții arhitecți și constructori din România și Republica Turcia

Studenții arhitecți și constructori din România și Republica Turcia au avut onoarea de a fi oaspeți la Palatul Elisabeta în prima zi a noului an universitar.

Luni, 3 octombrie 2022, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta un grup de studenți și cadre didactice de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, @uauimUniversitatea Tehnică de Construcții din București @utcbro și Universitatea Tehnică din Istanbul. Prin parteneriatul cu Asociația noastră, studenții celor trei universități iau parte la workshop-uri de formare și pregătire profesională restaurând și conservând clădirile aflate pe Domeniul Regal Peleș din Sinaia.

Atelierele de lucru dedicate studenților reprezintă în primul rând o oportunitate de învățare a pașilor care trebuiesc urmați pentru reabilitarea clădirilor istorice dar și prilejul de a oferi soluții tehnice inovative de protejare și punere în valoare a bunurilor din Patrimoniul Regal Peleș.

Recomandă

Susțineți proiectele noastre

Prin intermediul APPRP, toți cei care apreciază valoarea monumentelor de arhitectură și a patrimoniului natural pot contribui la efortul de reconstrucție, întreținere și dezvoltare a acestora.